Buffy the vampire slayer

 
Denna serie måste du ju se, den är bra. Fast ett tips, den slutar mitt i typ i andra säsongen, man vill liksom se mer. Så ha alla serier :P Jag har bara ett och två, och är verkligen besviken på mig att jag inte har fler. Men men, vad kan jag göra? Jag är hos Baloo och han försöker hjälpa, men de tar sin lilla tid. Men förhoppningsvis fixas detta imorgon. Men jag har nu börjat titta på CSI, denna serie var/är en favorit serie - totalt! Jag följde denna varje veckodag den gick på tv, tyvärr blev de senare och senare på kvällen så fick lov att sluta pga gick i plugget och skulle upp :P 
Men Buffy the vampire slayer, är toppen, om man gillar såna saker. Vampyrer och magiska krafter och sånt. Om du ej sett, ge den kanske en chans? Denna serie får absolut en 5 av 5 (:
 

Finland ❤

De var en helt... Jag vet inget ord som kan beskriva denna helg - de är bra ord, men vet inget exakt. Men de var kul liksom, helst när vi var i Finland och där på Sea Life. Jag har velat åkt dit sen jag var dit förra gången (då var de 1:a gången). Då var jag 14 år typ, de var iaf år 2004. Men jag fick äntligen åka tillbaka dig, och dessutom båt - resan va ju kul. Minns när vi åkte båten året 2004 har jag ett minne kvar, och bild av de, när jag och min lillebror Emme badade i badhuset på båten och vi hade de super kul i bassängen (: vi lekte, skratta och var verkligen lycklig då... Men men.. Resan som var nu var jag med LillPeter, och vi hade också kul (: Faste ett av mina bästa minnen var på denna reda med min bror. Men hade kul denna gång också, lite nya minnen liksom (: fast allt var ej ok... Men men. Skönt att komma iväg, saknade Fievel, men han hade de mycket bra hos Dahlfors, de är jag glad över (:
Förlåt att jag inte skrivit innan, jag har velat, men haft, och har lite fortfarande, men iaf hade ont i tummen och orka ej skriva då.. Men men, nu har jag skrivit lite iaf. Tänkte först skriva mer i detalj hur allt var och vad vi hade gjort. Men börjar bli ganska trött, s jag ska sova nu. Ska träffa Malin imorgon och åka till Ballon (:

Livet enligt Rosa

Detta är ju också en barn klassiker i Sverige. Fast jag har inte tittat så jätte mycket (x Jag tittar fortfarande på barn filmer / serier, men just denna är boring. Jag såg också filmen, tycker den passar in i serien liksom. Men fortfarande inte så bra.. Men men, jag kom ju på denna idén och fatta inte hur tråkigt vissa serier jag har är (x Men har fler bra än dåliga (: hehe.
Men nu blir de sista mappen i detta, och den heter Ungdoms serier, 1:a serien är Buffy, jag har säsong ett och två, tyvärr inte alla. Vill ha alla, får se om man kan ordna de :P detta är iaf en bra serie tycker jag. Svenska serier säger, svenskar är inte så bra på att göra serier tror jag :P